Prima ediție Don't Let Daddy Know îi aduce pe Tiësto și Don Diablo la Romexpo
tiesto don diablo
Divertisment Social Ultima Ora

Prima ediție Don’t Let Daddy Know îi aduce pe Tiësto și Don Diablo la Romexpo

Don’t Let Daddy Know, unul dintre cele mai renumite concepte de evenimente dedicate muzicii dance și electro, va debuta anul acesta și în România. Prima ediție va avea loc pe 15 decembrie 2018, la Romexpo, headlinerii serii fiind Tiësto și Don Diablo.

După o ediție aniversară susținută la Ziggo Dome din Amsterdam la începutul lunii martie, și evenimente spumoase în Marea Britanie, Chile, Thailanda, Myanmar și Spania, Don’t Let Daddy Know va avea anul acesta prima ediție în România. Evenimentul se va desfășura pe 15 decembrie, la Romexpo (Pavilion B1) din București, cu Tiësto și Don Diablo capete de afiș.

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Producătorul s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, Tiesto a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Producătorul olandez are în palmares o nominalizare la Premiile Grammy, în categoria Best Electronic/Dance Album, primită în 2008 pentru discul „Elements of Life”, precum și multiple premii acordate de MTV, TMF, WMC Awards Miami, Ibiza DJ Awards, ID&T Dutch DJ Award. În plus, DJ Magazine l-a denumit 3 ani la rând „DJ-ul nr. 1 din lume”. Din perspectiva fanilor, Tiesto este un artist care își transpune întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

DJ-ul olandez Don Diablo este recunoscut pentru stilul său aparte de a produce piese și intervenția vocală pe majoritatea compozițiilor sale. S-a plasat pe poziția a 7-a în Top 100 DJs – 2018, realizată de DJ Mag, și pe prima poziție în topul Producer of the Year by 1001 Tracklists. A produs piese pentru Kelis, Alex Clare, Diplo, Example, Dragonette, Noisia, Rox, Sidney Samson, Ou Est Le Swimming Pool și a remixat trackuri de la Bastille, Birdy, Tinie Tempah, Mika, The Chemical Brothers, Cassius, Gorillaz, Public Enemy, Iggy Pop.

În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca „Exceeder”, „Hooligans”, lansată în colaborare cu rapper-ul englez Example, și ”Animale” feat. Dragonette.

La Don’t Let Daddy Know de la Romexpo au fost confirmați și Bassjackers, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder. Ediția din România face parte din „Don’t Let Daddy Know World Tour 2018”, ce cuprinde și orașe precum Amsterdam, Santiago de Chile, Manchester, Yangon, Madrid sau Bangkok.

Bilete la Don’t Let Daddy Know de la Romexpo:

ACCES GENERAL (Early Bird) – 100 lei

VIP (Early Bird) – 200 lei

În numai șase ani, Don’t Let Daddy Know (DLDK) a devenit unul dintre cele mai renumite concepte de evenimente dedicate muzicii electro din industria internațională de divertisment. Conceptul a fost preluat în peste optsprezece țări, inclusiv Chile, Thailanda și India. Mixul de show-uri cu artiști de vârf și o producție inovatoare oferă publicului o experiență unică, de neuitat. Oameni din întreaga lume vin la aceste evenimente cu steagurile țărilor de origine pentru a crea vibrația „unei mari familii unite”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.