Naomi Campbell, despre femeile de culoare: Nu suntem o tendință 1
Naomi Campbell, despre femeile de culoare în industria frumuseții: Nu suntem o tendință
Divertisment Ultima Ora

Naomi Campbell, despre femeile de culoare: Nu suntem o tendință

Supermodelul Naomi Campbell susţine că în industria frumuseţii este nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte atitudinea faţă de femeile de culoare, relatează Press Association.

Vedeta a pozat alături de presupusul său iubit, cântăreţul de muzică grime Skepta, în vârstă de 35 de ani, pentru coperta revistei GQ.

”Aceasta este calea cea nouă, aşa ar trebui să fie şi aşa ar trebui să rămână. Noi nu suntem o tendinţă”, a declarat ea cu privire la faptul că pe coperta publicaţiei apar două vedete de culoare.

Vedeta în vârstă de 47 de ani a adăugat că ”acest sezon va fi primul în care atât de multe femei de culoare vor apărea în campaniile unor mărci consacrate”.

În opinia sa, până acum femeile de culoare au fost incluse în prezentări de modă, însă prea puţin în campaniile publicitare. Ca urmare, vedeta a adresat un apel modelelor de culoare din industria frumuseţii explicându-le că ”uneori, oamenii sunt atât de implicaţi în afacerile lor încât habar nu au ce face persoana care pozează”.

”Aşa că trebuie să le dăm un mic ghiont şi să le spunem: ‘Aceasta este doar o aluzie prietenească’. Şi apoi, după câteva aluzii prieteneşti, da, începe să devină o declaraţie”.

Naomi Campbell şi Skepta, care au pozat nud pentru coperta revistei, au abordat şi tema mişcării #MeToo. ”Multă vreme, bărbaţii nu au respectat femeile. (…) Acum o facem”, a spus rapperul care a mărturisit că o persoană de sex feminin care i-a devenit manager i-a schimbat viaţa.

”Acum, internetul a dat fiecăruia o voce”, a declarat Skepta. ”Femeile îşi înţeleg puterea, se întâmplă în fiecare domeniu din industria divertismentului… Acum, cred că vor exista mai mulţi rapperi şi artişti care-şi vor lua manageri femei”, a spus artistul în cadrul interviului care va fi publicat în numărul din aprilie al GQ.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.