Iulia Vântur și-a văzut visul cu ochii: va debuta la Bollywood 1
Iulia Vântur și-a văzut visul cu ochii: va debuta la Bollywood
Divertisment Externe Ultima Ora

Iulia Vântur și-a văzut visul cu ochii: va debuta la Bollywood

Iulia Vantur debuteaza la Bollywood în rolul principal din filmul ”Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. Vedeta este cap de afiş în primul ei film de la Bollywood.

„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas. Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de buna si curata, desi a trecut prin experiente traumatizante in viata. Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” in India, nu numai ca isi cauta dreptatea, dar alaturi de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptatite sau nu au avut curaj sa lupte, sa-i demascheze pe faptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta. E o luptatoare, ea nu lasa ca acest incident sa-i distruga viata ei si a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care il intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.” – a declarat Iulia Vantur.

Iulia Vântur și-a văzut visul cu ochii: va debuta la Bollywood 2

Studio 5 Elements a anunțat recent o serie de filme interesante printre care si cel in care Iulia Vantur are rolul principal, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem R Soni in asociere cu Prem Raj Films. Castingul complet al filmului va fi anuntat in curand, alaturi de Iulia Vantur va juca un actor apreciat Jimmy Shergill. Studioul a lansat in urma cu cateva zile posterul oficial al filmului si a anuntat ca filmarile vor avea loc in Mathura, Agra, Delhi si Europa.

„Atat eu cat si partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucurosi sa-i avem pe Iulia Vântur si Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala. Filmul va trezi multe intrebari depsre iubirea si caldura pe care aceasta tara ar trebuie sa le aiba, scenariul abordand un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India. Filmul este ca o revolutie, apropiat de miscarea #metoo.”, a declarat producatorul Prernaa Arora.

In film, Iulia Vantur joaca rolul unei tinere din Europa, fascinata de cultura indiana, care isi indeplineste visul de a vizita India.

Filmul va rula pe marile ecrane incepand cu luna mai a anului 2019.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.