Emoţii la Neversea: DJ Avicii, omagiat de Aloe Blacc
avicii and aloe
Divertisment Social Ultima Ora

Emoţii la Neversea: DJ Avicii, omagiat de Aloe Blacc

Festivalul Neversea de la malul Mării Negre a adunat, sâmbătă, a doua zi de concerte, peste 53.000 de fani. Un moment emoționant a fost atunci când Aloe Blacc, unul dintre artiștii care au urcat pe scenă, a interpretat o piesă în memoria DJ-ului Avicii, informează ziare.com.

„Am avut onoarea si placerea sa lucrez cu unul dintre cei mai mari producatori de muzica dance pe care i-am intalnit vreodata. Impreuna am lucrat la un cantec pe care l-am daruit lumii. In aceasta seara, vreau sa celebram viata producatorului cu care am compus urmatoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut si ca Avicii.

In aceasta seara vom dedica un moment in onoarea lui Avicii si pentru pentru a-i multumi pentru mostenirea pe care ne-a lasat-o. Vreau sa cantati impreuna cu mine aceasta piesa, din toata inima”, a declarat Aloe Blacc, dupa care a interpretat „Wake Me Up”, cantecul compus impreuna cu Avicii.

„Wake Me Up” a avut un succes nebun in toata lumea. Lansata in 2013, piesa a ajuns pe primul loc in topurile mai multor tari, printre care Romania, Spania, Marea Britanie, Slovenia, Polonia, Olanda si Noua Zeelanda. In Billboard Hot 100, clasamentul oficial al SUA, a ajuns pe locul 4. Clipul are peste 1,6 miliarde de vizualizari pe YouTube.

Reamintim ca DJ-ul suedez Avicii a murit pe 20 aprilie. Avea 28 de ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.