Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine! 1
Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine!
Divertisment Ultima Ora

Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine!

Nu, nu este un concurs, dar și fanilor le este greu de recunoscut personajul din imagine cu barbă și plete.

Nu este nimeni altceva decât Horia Brenciu, care a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa „Ce-ar fi”. Prima colaborare cu Smiley a dus la patru premiere pentru Horia Brenciu: colaborarea dintre HB Media Entertainment și HaHaHa Production, colaborarea cu Spike, regizorul videoclipului, rolurile jucate de către Horia, dar și faptul că la filmare orchestra lui Brenciu nu a cântat, ci a jucat.

Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine! 2

„A fost primul clip în care calitățile de actori ale colegilor mei au fost puse în valoare. Dintre toate scenariile pe care le-am primit pentru „Ce-ar fi”, scenariul lui Spike semăna mai mult a film decât a videoclip obișnuit. Și am fost tentat să încercăm ceva nou”, povestește Horia.

Artistul a avut de jucat în acest videoclip trei roluri – de polițist, de director de bancă și, desigur, de cântăreț, iar fiecare dintre ele a necesitat costume și machiaje speciale. „Personal, am fost în trei ipostaze care au necesitat trei vestimentații. Cea mai complexă schimbare a fost cea de director de bancă. Machiajul, lipirea bărbii și fixarea perucii au durat vreo oră. Când am intrat pe set, nimeni nu m-a recunoscut”, dezvăluie artistul.

Întrebat cum s-a simțit în uniforma de polițist, Horia glumește: „La datorie… La un moment dat, voiam să ies de pe platoul de filmare, să mă duc pe șoseaua principală din Buftea și să opresc mașini. Intenția mea era să fi salutat toți conducătorii auto aflați în trafic la ora aceea. Dacă erau doamne sau domnișoare la volan, le „amendam” cu o îmbrățișare. Așa e când filmezi clipuri în martie!”

Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine! 3

Videoclipul piesei „Ce-ar fi” a fost filmat într-o zi, în studiourile din Buftea, acolo unde Horia a mai avut ocazia în trecut să își pună în valoare talentul actoricesc în producții de televiziune. „Cât am stat pe platourile din Buftea mi-au revenit, rând pe rând, amintirile din prima mea experiență filmică, acolo. Cu 12 ani în urmă eram protagonist în serialul „Om sărac, om bogat”. Filmam și ziua și noaptea. A fost o experiență formidabilă, cu atât mai mult cu cât alături de mine, pe platoul de filmare, erau actori ca Șerban Ionescu sau George Alexandru… Poate că tocmai datorită acestor amintiri am ales acest scenariu de acțiune pentru piesa „Ce-ar fi”. Mi-era dor să joc, chiar dacă rolurile erau doar pentru un videoclip care vorbea despre căsătorie”, spune nostalgic Horia, care anul acesta aniversează 25 de ani de carieră și 10 de muzică.

Cine să fie, cine să fie?! Recunoașteți personajul din imagine! 4

Single-ul „Ce-ar fi” are un sound modern și fresh. Autorii piesei sunt, pentru muzică și versuri, Vlad Popescu, Cristian Pascu și Horia Brenciu, în vreme ce producția muzicală e semnată de HaHaHa Production, iar producătorul general este HB Media Entertainment.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.