Celebritate la Hollywood, Sebastian Stan s-a întors acasă, în România 1
Celebritate la Hollywood, Sebastian Stan s-a întors acasă, în România
Divertisment Ultima Ora

Celebritate la Hollywood, Sebastian Stan s-a întors acasă, în România

Şi-a petrecut copilăria la Mamaia şi acum este faimos şi iubit de milioane de fani din toată lumea. Actorul Sebastian Stan a devenit celebru la Hollywood după ce a jucat în cele mai tari blockbustere şi a împărţit scena cu nume celebre precum Natalie Portman, Matt Damon, Nicole Kidman, Scarlet Johnanson sau Robert Downey Jr..

Personajul care l-a făcut celebru este Bucky Barnes din seria filmelor Captain America. Actorul în vârstă de 35 de ani a venit în România la Festivalul Filmului American Independent, la invitaţia regizorului Cristian Mungiu. A fost aşteptat de sute de fani veniţi din toată lumea să îşi întâlnească idolul.

Deşi este celebru al Hollywood, Sebastian Stan nu s-a uitat de sus la fanele venite din toată lumea să îl vadă. A glumit, s-a lăsat fotografiat şi a dat zeci de autografe.

„Sunt foarte emoţionat! Nu m-am aşteptat. Nu am ştiut cum o să fiu aşteptat. E un sentiment minunat”, mărturisește Sebastian Stan, actor .

Sebastian a fost ultima oară în România în 2004, când a mers doar la Constanţa, oraşul său natal, unde a locuit până la vârsta de 8 ani. După divorţul părinţilor, s-a mutat cu mama lui la Viena. Au stat acolo patru ani şi apoi au luat drumul Americii.

„Mai mult în Constanţa, la Mamaia mergeam tot timpul. Mai mult acolo a fost copilăria mea, eu am plecat la opt ani… Şi câteodată cu trenul până în Bucureşti, naşa mea era aici. Am plecat prea devreme”, adaugă Sebastian Stan, actor .

Primul rol l-a obţinut la vârsta de 10 ani, dar intrarea triumfală în lumea cinematografiei a fost mai târziu, după ce a jucat în serialul american Gossip Girl. A urmat pelicula Black Swan, alături de Natalie Portman şi în 2011 a intrat în pielea personajului Bucky Barnes în Captain America – blockbusterul care avea să îi aducă faima mondială. În Captain America – Civil War a avut chiar câteva replici în româneşte.

Sebastian Stan povestește că în America se simte uneori emigrant: ”Câteodată mă simt aşa. Nu ştiu dacă ei mă văd aşa. În America, ei uită că sunt din România, pentru că am fost acolo de când am avut 12 ani”.

Iar când îşi amintesc că Sebatian are origini româneşti, colegii de pe platourile de filmare nu ratează ocazia să îl audă vorbind ca acasă.

Sebastian Stan a prezentat la Bucureşti proiecţia celui mai recent film în care joacă alături de actriţa Margot Robbie, „I Tonya”, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA.

Sebastian lucrează la un nou film care va fi lansat în curând şi în care joacă alături de Nicole Kidman. Celebra actriţă a postat o fotografie de pe platourile de filmare şi l-a lăudat pe român.

„Nu îmi vine să cred că asta e meseria mea. Când ai aşa experienţe, ca cea cu Nicole Kidman, eşti foarte recunoscător”, afirmă Sebastian Stan.

Deşi se învârte printre marii actori ai lumii, Sebastian Stan spune că i-ar plăcea să joace într-o producţie românească.

„Tot ce trebuie să facem este să îl convingem să petreacă mai mult timp în România ca să mai piardă din acest accent californian un pic”, spune Cristian Mungiu, regizor.

În scurta lui vizită în România, Sebastian nu va ajunge la Constanţa. Dar ne-a spus că i-ar plăcea ca la vară să se întoarcă în oraşul natal.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.