Black Eyed Peas a lansat videoclipul track-ului „Ring The Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3”
Ring The Alarm
Divertisment Externe Ultima Ora

Black Eyed Peas a lansat videoclipul track-ului „Ring The Alarm pt. 1, pt. 2, pt. 3”

Noua piesă vine în completarea tabloului început în luna ianuarie cu „Street Livin’” și valorifică aceeași direcție, de manifest politic. La nivel semantic, „Ring The Alarm” trage un semnal de alarma pe teme precum brutalitatea manifestata de politie, noile reforme din inchisori sau modificarile legislative privind politicile armamentului sau imigrarii.

In completarea marii lansari „Ring The Alarm”, Black Eyed Peas anunta si un nou website, creat in parteneriat cu Sweet TM, unde, pentru prima data, fanii vor fi recompensati pentru activitatile si implicarea activa pe retelele sociale.

Prin platforma Sweet fanii si userii pot primi „Sugar Tokens” direct de la formatia Black Eyed Peas, drept resplata pentru actiunile lor de promovare a mesajului si viziunii trupei. Utilizatorii vor obtine experiente unice, disponibile doar pe aceasta platforma, unde se vor putea bucura de acces VIP, continut exclusiv, meet and greets si multe altele.

Fanii sunt invitati sa se inregistreze direct pe site-ul www.blackeyedpeas.com.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii