Răduț: „Orban ar trebui să-și dea întâi sieși câteva amenzi!“ 1
Premierul Ludovic Orban participa la Consiliul National pentru Situatii de Urgenta in contextul starii de alerta, la sediul Ministeruluii Afacerilor Interne dn Bucuresti, joi, 14 mai 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
#coronavirus #pandemie Politic Ultima Ora

Răduț: „Orban ar trebui să-și dea întâi sieși câteva amenzi!“

Dacă tot vorbește despre forța exemplului și cere amenzi pentru nerespectarea legii, Orban ar trebui să-și dea întâi sieși câteva amenzi. Acum două-trei zile își punea masca în aer liber și o dădea jos când se afla în interior, luni, 18 mai, în Parlament, o purta total incorect, sub nas, și tot în Parlament, după ce a coborât de la tribună, s-au bulucit în jurul lui mult mai multe persoane decât permite legea. Probabil, în zorul de a-i ridica ode despre ce bun vorbitor este, ciracii lui au uitat de normele de distanțare socială.

Și Orban vorbește despre respectul pentru lege! Și Orban cere amenzi! Măsurile de relansare a economiei, promisiunile de distribuire a măștilor, umilințele la care sunt supuși românii care se întorc în țară, copiii fără acces la educația online și multe altele de acest fel ar trebui să fie în centrul preocupărilor unui premier. În schimb, al nostru amenință cu amenzi… Probabil, acestea sunt mai puțin deranjante pentru el.

Deputat

Violeta Răduț

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.