Georgescu: „Românii nu mai pot fi păcăliți! Se va tot striga: Jos Guvernul!“ 1
#coronavirus Politic Ultima Ora

Georgescu: „Românii nu mai pot fi păcăliți! Se va tot striga: Jos Guvernul!“

Domnilor, finalul guvernării voastre este aproape! Românii nu mai pot fi păcăliți, iar semnalul s-a dat în mai multe puncte ale țării, unde s-a strigat puternic “Jos Guvernul”.

Mii de persoane au fost nevoite să suporte batjocura voastră la Nădlac I, Nădlac II și Vama Borș –  în puncte unde s-a stat și câte 10 ore la intrarea în țară!

Din cauza acestui Guvern incompetent și, din păcate, indiferent la nevoile românilor,  ultimele zile au fost unele de haos. Între starea de urgență și cea de alertă – acesta este termenul ce poate defini cel mai bine ceea ce am văzut în ultimele ore, haos! Din cauza guvernanților!

Un semnal puternic al românilor – cei care nu mai suportă actuala guvernare, a fost dat în punctele vamale. În ultimele ore, mii de români au revenit acasă – aici unde ar trebui să fie locul lor – însă, bineînțeles, cu o guvernare competentă, atentă la nevoile și speranțele poporului.

Însă am încredere că acest lucru este aproape! Pentru că deja românii nu mai suportă ceea ce face actuala guvernare. Așadar, mii de români au revenit acasă, însă au primit de la mai-marii țării multe ore de așteptare… Au fost întârzieri mari, timpi de așteptare morți – pentru realizarea anchetelor epidemiologice – bineînțeles, deoarece guvernanții au organizat, din nou, totul foarte prost! Cozile au fost infernale, totul a dus la nervi, iar oamenii au fost revoltați de modul în care autoritățile i-au tratat!

Românii au dreptate 100%, chiar nu este posibil să aștepți până la 10 ore, într-un punct vamal, pentru o anchetă epidemiologică, din cauza unor măsuri proaste luate de autorități!

Domnilor guvernanți, știați că oamenii revin acasă! Puteați organiza totul altfel! Puteați suplimenta numărul angajaților DSP, tocmai pentru ca acțiunea să meargă mult mai rapid, iar triajul epidemiologic să fie efectuat într-un timp relativ acceptabil!

Nu este normal ca, după atâta drum parcurs, oamenii să aștepte și câte 10 ore într-un punct vamal. Vorbim despre oameni care erau însoțiți fie de copii, fie de bătrâni.

V-ați gândit vreo clipă la ei? Ați luat în calcul că după atâtea ore de agitație și nervi în vamă, aceste persoane mai au de parcurs încă un drum lung până a ajunge acasă și a pune capul pe pernă? Cum este posibil să îi tratați așa?

Acești oameni au rămas fără mâncare, fără apă. Nu au avut unde merge la toaletă!

Chiar persoanele care au lucrat în punctele vamale au declarat faptul că autoritățile nu au organizat așa cum trebuie această activitate! Însă, domnilor, nu este deloc vina românilor reveniți acasă!

Să știți, cuvintele oamenilor “Jos Guvernul!”, „Mergem până la București și îi dăm jos pe guvernanți!” ,”România este a noastră!” sunt cât de poate de reale. Sunt mesaje din suflet. Sunt oameni care nu vă mai suportă modul în care guvernanți această țară!

Domnilor guvernanți, la voi este principala și singura vină! Iar românii, care acum revin, nu sunt cu siguranță cei care au auzit de creșterea economică unică în lume cu care voi vă lăudați. Iar în țară nu revin, cu siguranță, pentru a aplica la singurul program european de succes – cu care voi vă mândriți – IMM Invest. Pentru că ceea ce transmiteți voi este ireal, paralel cu nevoile românilor!

“Jos Guvernul!” a început să se strige tot mai des și în Capitală, în ultimele ore. Și iată că semnalul este tot mai puternic! Așadar, domnilor, de ce nu luați în calcul un act de onoare? Renunțați să vă mai întâlniți pentru a pune țara la cale, pentru a da noi amenzi – când la granițe stau mii de români, zeci de ore!

Demisia voastră este singura variantă pentru ca România să iasă din impasul în care ați aruncat-o!

 Deputat

Nicolae Georgescu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.