Fădor: „PSD face speculă politică, folosind criza pentru a câștiga capital electoral!“ 1
#coronavirus #pandemie Politic Ultima Ora

Fădor: „PSD face speculă politică, folosind criza pentru a câștiga capital electoral!“

Din fericire românii conștientizează demersurile pe care Guvernul le face pentru a evita un derapaj economic grav cauzat de epidemia cu noul Coronavirus.

Guvernul PNL nu numai că, acum, face eforturi vizibile pentru a readuce economia românească la un nivel optim de funcționare, dar pregătește și un plan de relansare economică, pe mai mulți ani, cu aplicabilitate imediată.

Anul acesta vom începe să finanțăm IMM-urile cu granturi de investiții, granturi de capital și vom continua cu fonduri ce vor fi alocate pe termen mediu și lung pentru infrastructură, sănătate și alte domenii prioritare.

În tot acest timp, în căutare de capital electoral, PSD face speculă politică prin declarații nereale, prin amenințări cu moțiuni de cenzură și prin promovarea, în Parlament, a unor moțiuni simple făcute doar ca să bifeze politic și fără a oferi românilor soluții. PSD, în loc să înțeleagă că în această perioadă critică este nevoie de construcție, de o atitudine pro-activă, caută noi și noi artificii pentru a pune bețe în roate guvernării.

Ținta PSD nu este să apere interesele majore ale românilor în acest moment, pentru care Guvernul PNL face eforturi zi de zi, ci de a deturna atenția românilor, de a dezinforma, de a manipula, de a cultiva neîncrederea în instituțiile statului.

PSD vrea să irosească și să zădărnicească eforturile depuse de o țară întreagă, datorită cărora România nu este într-un dezastru epidemiologic. Guvernul PNL nu se va lăsa împiedicat de capcanele mediatice ale PSD și se va preocupa în continuare de relansarea economică a României.

Angelica Fădor – deputat PNL

Președintele Comisiei pentru administrație și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.