Lula da Silva, fostul președinte brazilian, analizează CM de Fotbal din pușcărie
Lula Da Silva
Campionatul Mondial Rusia 2018 Externe Ultima Ora

Lula da Silva, fostul președinte brazilian, analizează CM de Fotbal din pușcărie

Fostul preşedinte al Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva a furnizat din celula sa de închisoare o analiză a meciului Selecao cu Elveţia (1-1), disputat duminică în grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, relatează DPA.

Lula, care ispăşeşte începând din aprilie o sentinţă de 12 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, a transmis analiza meciului la postul TVT din Sao Paulo, unde şi-a început cariera politică.

”Debutul naţionalei a confirmat judecata pe care am repetat-o mereu: antrenamentul este antrenament şi jocul este joc. Nu am jucat destul de bine şi rezistenţa cu care am avut de a face a blocat meciul Braziliei”, a scris Lula în analiza sa.

Ex-preşedintele brazilian a avertizat Selecao să nu ia de sus selecţionata Costa Rica în meciul programat pe 22 iunie la Sankt Petersburg: ”Să fim atenţi pentru că toţi ştim că într-o zi micul David poate înfrânge uriaşul Goliat”.

În octombrie, sunt programate alegerile prezidenţiale în Brazilia, iar Lula era considerat mare favorit înainte de a fi închis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.