Lemurii de la ZOO Târgu Mureș știu cine va câștiga finala Cupei Mondiale
Campionatul Mondial Rusia 2018 Sport Ultima Ora

Lemurii de la ZOO Târgu Mureș știu cine va câștiga finala Cupei Mondiale

Milioane de iubitori ai fotbalului urmăresc cu emoții meciul Franța-Croația și se întrec în pariuri despre cine câștigă Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018. Lemurii de la grădina zoologică din Târgu Mureș au aflat deja care este echipa câștigătoare.

Considerați oracolul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Rusia 2018, lemurii de la ZOO Târgu Mureș au prezis că Franța va câștiga finala Campionatului Mondial de fotbal, scrie observator.tv.

Finala Franţa – Croaţia are loc pe stadionul Lujniki din Moscova, la ora 18.00.

Echipa națională de fotbal a Croației s-a calificat în premieră la o finală de Cupă Mondială. În cazul unei victorii, Croația ar deveni prima țară din fostul bloc comunist care câștigă acest trofeu.

În această seară, Franța joacă a treia sa finală, după cea pierdută în 2006 în fața Italiei. „Cocoșul galic” țintește consacrarea actualei generații, după ratarea titlului european în urmă cu doi ani, pe teren propriu, în finala împotriva Portugaliei.

Croaţia, a 13-a echipă care ajunge într-o finală a Cupei Mondiale, reprezintă o ţară de doar patru milioane de locuitori. Cu toate acestea, visează să ajungă între cele opt țări care au cucerit trofeul în cei aproape 90 de ani ai competiției: Uruguay, Argentina, Brazilia, Italia, Anglia, Franța, Spania și Germania.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.