Încă o surpiză la Cupa Mondială din Rusia: Brazilia - Elveția 1 - 1
Campionatul Mondial Rusia 2018 Sport Ultima Ora

Cupa Mondială din Rusia: Brazilia – Elveția 1 – 1

Încă o surpiză la turneul final: Brazilia – Elveția 1 – 1. Cu un Neymar ieșit din formă, dar foarte orgolios, Brazilia nu a putu învinge o echipă a Elveției foarte muncitoare. Elveţia a devenit o prezenţă constantă la Campionatul Mondial după ce a bifat a patra calificare consecutivă la un turneu final. Cu un stil de joc departe de a fi spectaculos, dar cu un lot solid, selecţionata pregătită de Vladimir Petkovic vine în Rusia cu planuri mari.

Elveţienii au dovedit în califcări că sunt o formaţie care merită luată în calcul, chiar dacă s-au calificat la turneul final după o dublă de baraj. Shaqiri şi compania speră să egaleze sau, de ce nu, să reuşească o performanţă mai bună decât la ediţia din 2014, când Elveţia a ajuns până în optimile de finală.

Lotul naţionalei Elveţiei la CM 2018

Portari: Roman Buerki (Borussia Dortmund), Yvon Mvogo (Leipzig), Yann Sommer (Borussia Monchengladbach).

Fundaşi: Manuel Akanji (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Antalyaspor), Nico Elvedi (Borussia Monchengladbach), Michael Lang (Basel), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Jacques-Francois Moubandje (Toulouse), Ricardo Rodriguez (Milan), Fabian Schaer (Deportivo La Coruna).

Mijlocaşi: Valon Behrami (Udinese), Blerim Dzemaili (Bologna), Gelson Fernandes (Eintracht Frankfurt), Remo Freuler (Atalanta), Xherdan Shaqiri (Stoke City), Granit Xhaka (Arsenal), Steven Zuber (1899 Hoffenheim), Denis Zakaria (Borussia Monchengladbach).

Atacanţi: Josip Drmic (Borussia Monchengladbach), Breel Embolo (Schalke), Mario Gavranovic (Dinamo Zagreb), Haris Seferovic (Benfica)

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.