FIFA anchetează de ce au ”dedicat” fotbaliștii croați Ucrainei victoria lor în fața Rusiei
Campionatul Mondial Rusia 2018 Sport Ultima Ora

Cupa Mondială: Croația s-a calificat în semifinale, după un meci de infarct

După 90 de minute, Rusia şi Croaţia se afla la egalitate, scor 1-1. Prelugirile s-au terminat 2 – 2. Au urmat loviturile de la 11 metri, unde au ratat mai mult rușii, adică de două ori, pe când croații au ratat doar o singură dată. Pentru Croația urmează semifinala cu Anglia.

Reamintim că Rusia n-a evoluat în preliminariile CM 2018, fiind ţară gazdă a competiţiei, dar ruşii au terminat Grupa A pe poziţia a 2-a, după ce au învins Arabia Saudită cu 5-0, s-au impus cu Egipt, scor 3-1, iar singura înfrângere de până acum a fost în faţa Uruguayului, scor 0-3. În optimile de finală ale Campionatului Mondial a produs surpriza, atunci când a eliminat Spania scor 4-5, după loviturile de la 11 metri.

De partea cealaltă, Croaţia s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018 de pe prima poziţie în Grupa D, cu maxim de puncte. Croaţii au învins Nigeria cu 2-0, iar apoi au făcut show în partida cu Argentina, scor 3-0.  Mai mult, Croaţia a trimis rezervele în partida cu Islanda, dar tot a câştigat cu 2-1. În optimile de finală s-a duelat cu Danemarca, scor 4-3, după loviturile de la 11 metri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.