CM 2018: Belgia învinge Panama cu 3-0
Belgia
Campionatul Mondial Rusia 2018 Ultima Ora

Cupa Mondială 2018: Belgia învinge Panama cu 3-0

Belgienii au dominat cu autoritate partida, însă nu au înscris niciun gol în prima repriză, în ciuda numeroaselor ocazii de poartă. Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, aflat la primul Mondial al carierei, a fost imperial în primele 45 de minute și a avut 4 intervenții salvatoare la ocaziile „dracilor roșii”.

Însă „veteranul” de 36 de ani nu a mai avut ce să facă în fața atacurilor furibunde ale Belgiei din repriza secundă. Dries Mertens, starul lui Napoli, a deschis scorul în minutul 47 cu un șut sclipitor din interiorul careului, la care Penedo nu a avut răspuns.

Belgia a continuat asediul și și-a majorat avantajul în minutul 69, prin Romelu Lukaku, care a înscris cu capul din interiorul careului. Același Lukaku a reușit „dubla” șase minute mai târziu. Scăpat singur cu Penedo, vârful lui Manchester United l-a învins pe portarul panamez fără mari emoții.

Belgia obține victoria de care avea nevoie în acest start de Mondial, se instalează pe primul loc în clasamentul grupei și așteaptă acum deznodământul meciului Anglia – Tunisia, care se joacă tot azi, de la ora 21:00.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.