Harry Kane, autorul dublei pentru Anglia: ”Am jucat strălucit”
harry kane
Campionatul Mondial Rusia 2018 Ultima Ora

CM-2018. Harry Kane, autorul dublei pentru Anglia: ”Am jucat strălucit”

Harry Kane, căpitanul reprezentativei Angliei şi autorul dublei în meciul câştigat în faţa Tunisiei (2-1), luni seara, pe Volgograd Arena, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a lăudat jocul echipei sale, pe care l-a apreciat ca fiind „strălucit”.

„A fost un meci foarte disputat. Am jucat foarte bine în prima repriză, am reuşit să ne creăm ocazii. Felicitări tuturor jucătorilor pentru că debutul la Cupa Mondială nu este uşor. Am jucat de o manieră strălucită, am fost în largul nostru pe teren, deci este foarte bine pentru primul meci. Suntem mulţumiţi”, a precizat Kane, cel mai bun om al meciului.

„În privinţa arbitrajului, câteva penalty-uri ar fi putut fi fluierate în favoarea noastră, de asemenea, au fost cornere unde ei au dat dovadă de anti-joc, dar asta este. Arbitrul este arbitru. Am reuşit să jucăm bine şi deci suntem mândri”, a conchis Kane.

Naţionala Angliei a învins victoria în faţa Tunisiei în prelungiri, după ”dubla” lui Harry Kane (11, 90+1), golul africanilor fiind marcat de Ferjani Sassi (35 – penalty).

Următoarele meciuri vor avea loc sâmbătă 23 iunie, Belgia – Tunisia, la Moscova (stadionul Spartak), şi duminică 24 iunie, Anglia – Panama, la Nijnîi Novgorod (stadionul Nijnîi Novgorod).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.