Anglia merge în semifinalele Cupei Mondiale de Fotbal
Campionatul Mondial Rusia 2018 Sport Ultima Ora

Anglia merge în semifinalele Cupei Mondiale de Fotbal

Deși toată lumea se aștepta la un spectacol sportiv mai înalt, după un meci cam slăbuț, Anglia a învins Suedia cu 2 – 0. Albionul merge în semifinale.

Până la acest meci, fără Zlatan Ibrahimovic, Suedia a învins Coreea de Sud, scor 1-0, în prima etapă din Grupa F, în timp ce în al doilea meci, scandinavii au ratat, în extremis, o remiză cu Germania, campioana mondială impunându-se, scor 2-1. În ultima etapă, suedezii au învins Mexicul, scor 3-0, şi au terminat grupa pe prima poziţie. În optimile de finală ale CM 2018, Suedia s-a impus în faţa Elveţiei cu scorul de 1-0, iar scandinavii au obţinut o calificare în sferturi după 24 de ani.

De partea cealaltă, Anglia a terminat Grupa G pe poziţia a 2-a! În prima etapă de la CM 2018, englezii au învins cu mari emoţii Tunisia, scor 2-1, cu un gol marcat de Harry Kane în ultimele minute. În partida cu Panama, Anglia s-a impus cu 6-1, dar a fost învinsă de Begia, scor 0-1, după ce selecţionerul Gareth Southgate a trimis rezervele. Anglia s-a calificat în optimi după penalty-urile cu Columbia, scor 5-3.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.