Sunt vânaţi oamenii lui Dăncilă! Corpul de Control verifică toate angajările! 1
Breaking News Politic Ultima Ora

Sunt vânaţi oamenii lui Dăncilă! Corpul de Control verifică toate angajările!

Ministrul Mediului, Costel Alexe, anunţă că va trimite Corpul de Control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute în instituţie în ultima săptămână sau cele programate în următoarele şapte zile.

Costel Alexe susţine, pe pagina sa de Facebook, că a început să primească „din ce ȋn ce mai multe informaţii despre concursuri organizate heirupist ȋn ultimele zile”.

„Ieri, de exemplu, la Regia Naţională a Pădurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumită doamnă director din Ministerul defunct al Apelor şi Pădurilor. Până la urmă, concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, ȋnsă intenţia rămâne”, afirmă ministrul Mediului, Costel Alexe.

El îi avertizează pe cei care consideră că îşi pot securiza anumite posturi încălând legea că va lua măsuri.

„Nu vă jucaţi cu legea pentru că vor exista consecinţe. Voi trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute ȋn ultimele şapte zile şi ȋn următoarele şapte zile. Voi face o analiză la sânge a activităţii fiecăruia, iar oamenii profesionişti şi de bună credinţă pot să aibă ȋncredere că vor face parte şi din echipa mea”, a mai spus ministrul Mediului, Costel Alexe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.