Contraatac pesedist: Guvernarea României a fost preluată abuziv! 1
Breaking News Politic

Contraatac pesedist: Guvernarea României a fost preluată abuziv!

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susţine că preşedintele Klaus Iohannis arată, prin atitudinea sa din ultimele zile, că el este adevăratul premier şi nu Ludovic Orban, adăugând că ”mai lipseşte să-l vedem pe şeful statului numărând duminică voturile”.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că guvernarea României a fost preluată ”abuziv” de un partid care a luat doar 19% la alegerile din 2016.

”Prin trădări şi cumpărări de parlamentari la bucată, candidatul Iohannis şi-a asigurat, pentru a doua oară, guvernul său”, a spus fostul ministru.

”Zilele acestea l-am putut urmări făcând un adevărat tur de forţă la preluarea portofoliilor de către noii miniştri PNL, totul culminând cu a prezida prima şedinţă de guvern şi a se fotografia cu membrii cabinetului Orban. Aşa ne-am putut explica, într-un final, de ce domnul Orban a vorbit la audierile din parlament in locul miniştrilor. De altfel, doar acolo a putut şi domnia sa să o facă, pentru că adevăratul prim-ministru este Klaus Werner Iohannis” a afirmat deputatul PSD de Iaşi, Bogdan Cojocaru.

El adaugă că România intră într-o ”etapă periculoasă”, în condiţiile în care întreaga putere a încăput pe mâinile unui singur om.

”După descinderile la Palatul Victoria şi la ministere, mai rămâne să-l vedem pe Iohannis numărând duminică voturile. A vrut întreaga putere, prin diverse metode a şi obţinut-o, însă PSD se va opune cu toate forţele împingerii României în dictatură”, a mai afirmat parlamentarul social-democrat.

Deputatul PSD consideră că ”prin votul românilor, liberalii cu siguranţă îl vor invita pe Klaus Iohannis să fie prim-ministru, după ce candidatul PNL va pierde alegerile”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.