Alertă în Marea Britanie. Boris Johnson suspendă procedura de aprobare a Acordului Brexit
Alertă în Marea Britanie. Boris Johnson suspendă procedura de aprobare a Acordului Brexit
Breaking News Externe Sănătate Social Ultima Ora

Boris Johnson a ieşit de la terapie intensivă

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a ieşit joi seară de la terapie intensivă, anunţă Guvernul de la Londra.

Un purtător de cuvânt al Downing Street a comunicat joi seară că Boris Johnson a fost mutat de la secţia de terapie intensivă într-un salon normal.

„Premierul a fost mutat în această seară înapoi în salon, unde va fi monitorizat atent pe parcursul recuperării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului şefului Guvernului, citat de agenţia Reuters.

Starea premierului britanic Boris Johnson continuă să se îmbunătăţească şi are o dispoziţie bună, comunicase anterior Guvernul de la Londra.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, fusese transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat duminică seară, din raţiuni de precauţie, în Spitalul „St Thomas” din Londra, având „simptome persistente”.

În Marea Britanie se înregistrează 61.519 cazuri de coronavirus şi 7.111 decese.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii